Klik for at vise menuen

Fagområder

Madlavning, ernæring, hygiejne og rengøring

Hvad kan du forvente at lære

Du lærer almindelig madlavning, bagning, hygiejne, læse og beregne opskrifter, varekendskab.

Almen samfundsfag der tager udgangspunkt i aktuelle begivenheder.

Linjens produktion

Bespisning af skolens elever og medarbejdere

Kursusforplejning/skolens gæster.

Levere mad ud af huset på bestilling.

Linjens aktiviteter

Daglig madlavning, bagning, varmt og koldt køkken til Produktionsskolens kantine, rengøring.

Besøg på virksomheder, uddannelsessteder, fødevare messer.

Ugentlige oplevelser eks. Special sport, dans, boksning, boldspil m.m.

Du kommer i praktik og på et undervisningsforløb på 1-2 uger på en erhvervsuddannelse.

Eksempel på ugeskema

Kl.MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
8.00 - 8.30 Stille morgenmad frem Stille morgenmad frem Stille morgenmad frem Stille morgenmad frem Stille morgenmad frem
8.30 - 9.00 Fælles morgenmad Fælles morgenmad Fælles morgenmad Fælles morgenmad Fælles morgenmad
9.00 - 12.00

Morgenmøde

Praktiske opgaver i køkkenet

Morgenmøde

Praktiske opgaver i køkkenet

Morgenmøde

Praktiske opgaver i køkkenet

Morgenmøde

Praktiske opgaver i køkkenet

Morgenmøde

Praktiske opgaver i køkkenet

12.00 - 12.30 Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost

12.30 - 13.30

Oprydning Oprydning Oprydning Oprydning Oprydning
Fri kl. 12.30
13.30 - 15.00 Undervisning: Levnedsmiddel, Demokrati, Dansk, Matematik

Idræt i Ringe Fritidscenter

Fri kl. 16.00

Montionscenter / Ture ud af huset

Skrive arbejdsplan / madplan

Fri kl. 14.00

 

 

Oprydning

Kl. 13.30 – 15.00

Undervisning: Levnedsmiddel

Demokrati,

Dansk,

matematik

Seneste Facebook billeder

    Særlige uddannelser

    KUU

    egu-dreng

    En kompetencegivende Erhvervsfaglig uddan-
    nelse er et tilbud til dig som har brug for hjælp til uddannelse.

    EGU

    KUU3

    En 2-årig teoretisk og praktisk uddannelse

    PBE

    PBE

    Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse