Klik for at vise menuen

Faaborg-Midtfyn Produktionsskole er for dig der er færdig med folkeskolen, under 25 år og uden afsluttet ungdomsuddannelse. Her kan du sammen med andre unge prøve kræfter med produktion og løsning af praktiske opgaver i værkstederne.

Målet er at hjælpe dig i gang med et arbejde eller en uddannelse. Derfor er vejledning, praktik og udflugter til virksomheder og uddannelsessteder en vigtig del af undervisningen.

Et produktionsskoleophold er ikke et formelt kompetencegivende uddannelsestilbud.

Løbende optag

Vi optager elever hele året rundt, så du behøver ikke at vente. Hvis du er klar til at komme igang skal du henvende dig til en uddannelses-vejleder. Når uddannelses-vejlederen har godkendt dig, kan du starte.

Find din uddannelsesvejleder på www.minvejleder.dk

Skoleydelse

Det koster ikke noget at gå her - faktisk får du 'løn' for dit arbejde. Her kan du se skoleydelsen. Til gengæld forventer vi også at du deltager aktivt i undervisningen, produktion og har lyst til at være her.

Hvis du har lyst til at se skolen eller høre nærmere, kan du (eller dine forældre eller en vejleder) kontakte os på telefon 62 61 91 05 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Infomøde om FGU

InfoFGU

Særlige uddannelser

KUU

egu-dreng

En kompetencegivende Erhvervsfaglig uddan-
nelse er et tilbud til dig som har brug for hjælp til uddannelse.

EGU

KUU3

En 2-årig teoretisk og praktisk uddannelse

PBE

PBE

Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse